Szoftver: Minden 7-re 1 játék - W*H*B

5 csillagos Cikk értékelése: 5,00 (8 szavazatból)


Kiadás: Bob's Stuff, 2009
Besorolás: Logikai
Géptípus: ZX Spectrum 48K
Speccyalista Toplista: Még nem került fel a listára.
Eredeti ár: ingyenes
(mai árszinthez viszonyítva 0 Ft lenne)

<<< A FanZiX 2014/6 számában a(z) 23. oldalon bővebben olvashatsz erről a játékról. >>>

Összesen 40 leküzdendő szintet tartalmaz ez a nagyon egyszerű, mégis rettentő nehéz játék. Nincsenek életek, tehát lehet nyugodtan próbálkozni. Sokszor lehetetlennek tűnik a megoldás, ilyenkor érdemes visszafelé gondolkodni egy biztos ponttól (például, ha állni kell egy ponton, honnan lehet oda gördülni és így tovább) és könnyebben előtűnhet a megoldás.

Térkép: Ezen a linken egy térkép található a játékhoz.

Feladat: A játék célja, hogy elérd a kijáratot a téglatesttel álló pozícióban, azt görgetve a játékmezőn. Nem tudsz kigurulni a játéktérről, de be tudsz ragadni valahova, vagy néha újra kell gondolnod a lépéseidet. Mindegyik szintnek van egy jelszava, amit arra tudsz használni, hogy közvetlenül azt indíthasd el a menüből. Kapcsolókat használhatsz arra, hogy csempék megjelenjenek, vagy eltűnjenek a játéktéren.

Értékelés:

Azért az nem rossz, ha egy játéknak a betöltőképernyője az egyetlen komoly negatívuma, ebben az esetben ez a szerencsés helyzet. Kekeckedésként még említhetem a nem túl szép borítót (persze, örülök, hogy van) meg a vezérlési zavart, ami nem a játékban, hanem a fejemben van az izometrikus játékoknál (balra és fel, jobbra és le néha össze tud kuszálódni). Minden más teljesen korrekt, sőt maximálisan tökéletes.

Ötlet:
Grafika:
Hang:
Kezelhetőség:
Nehézség:
Időtállóság:

Publikálás a portálon: 2016-08-13 23:18:00
Visszalépés az előző oldalra