Szoftver: Minden 7-re 1 játék - Dynamite Dan II.

4 csillagos Cikk értékelése: 4,44 (18 szavazatból)

(A képre kattintva ki is próbálhatod egy javascript emulátorban!)

Kiadás: MirrorSoft, 1985
Besorolás: mászkálós, ugrálós
Géptípus: ZX Spectrum 48K
Speccyalista Toplista: 75.
Eredeti ár: 7,95 GBP átszámítva akkori árfolyamon 511 Ft
(mai árszinthez viszonyítva 34 585 Ft lenne)

Dr. Blitzen and the Islands of Arcanum

A Dynamite Dan I-II. Jet-Set Willy osztályú játékok döbbenetesen szép kivitelű játékai, amelyek a Spectrum képességeit rendkívül magas szinten használják ki.

Az előző küldetés teljesítés után Dan ismét léghajóra pattant, hogy Dr. Blitzent utolérje, aki most a zenét lopta el a világtól. A léghajóval szigeteken leszállva hanglemezt keresgél, amelyet a zenegépbe téve meghallgat, így visszaadva a fülnek, ami a fülé. Ezt követően újra léghajóba száll - amelyet nem felejt el a szigetekről lopott üzemanyaggal feltankolni - és átrepül a következőre. Miután 8 különböző zenét lejátszott, barátságosan felrobbantja Dr. Blitzen laboratóriumát. Mi más is kellene egy szuperügynöknek?!


Vicces dolgok ? avagy Kötekedjünk!


* Szinte nincs mibe belekötni, ha leszámítjuk, hogy a szigetek egy picit több, mint Dan-ugrásnyira vannak egymástól (Kipróbálható, látható!) Mi a fenének léghajóval menni azt a pár lépést??? (Dan amerikai! Nem fejlődött ki a lába! Sam. Joe)

* Mondjuk a láthatatlanság/sérthetetlenség tárgyat nem ártott volna a titkosszolgálatnak feltalálnia, mivel ennek hiányában Dan csak a szigeteken szétszórt "talált" tárgyak kipróbálásával tudja ezt elérni. Milyen bátor ügynök! "Íme itt egy ismeretlen bigyó! Nem baj, felveszem! Jééé, láthatatlan lettem!" Mint a mesében.

Tipp: Örökélet, örökélet, örökélet...vagy esetleg verseny a leggyorsabb vagy leglátványosabb "Game Over" eléréséért. De ÉRDEMES vele játszani, nagyon jó !

Értékelés:
Ötlet:
Grafika:
Hang:
Kezelhetőség:
Nehézség:
Időtállóság:

Publikálás a portálon: 2007-07-31 00:00:00
Visszalépés az előző oldalra