Szoftver: Magyar fejlesztések - Home Hungaroring

Home Hungaroring
KERSZI/Centrum, 1986

(A képre kattintva ki is próbálhatod egy javascript emulátorban!)

Speccyalista TOP100 helyezés: 248.

Terjesztés: Kereskedelmi forgalomban
Szerző(k): Csúcstechnika; Kati&Lehel; Fried Katalin, Juhász Lehel
Eredeti ár: 411 Ft

Program magyar verziójának letöltése: HomeHungaroring.tzx.zip
Leírás letöltése: HomeHungaroring.pdf

Leírás:
A program LOAD ""- ra tölt be kb. 4 perc alatt. Az induló kép a HUNGARORING környékének térképét ábrázolja. Billentyűnyomásra a MENÜ jelentkezik. A versenybe közvetlenül is beléphet (a MENÜ 2-es pontja), ekkor nyolcadikként indul. Kezdhet besorolással is (MENÜ 1-es pontja), ekkor először kétkörös futással dől el, hogy hányadikként startol. A besorolásból csak akkor jut versenybe, ha egy autó sem kőrözi le. A besorolás után a verseny automatikusan indul olyan körszámmal, amelyet a MENÜ 3-as pontjánál választott. A beírt érték után nyomja meg az ENTER billentyűt. (A közvetlen versenybelépés körszámát is így tudja beállítani.) Jól végigfutott verseny esetén az egy körre jutó időátlag alapján feliratkozhat a csúcstáblázatba. A MENÜ 4-es pontjából lekérheti a legjobb időátlagot. A MENÜ 5-ös pontja a billentyűzet illetve a joystick választását teszi lehetővé.

Ha nem választ a menüből, akkor 40 másodperces várakozás után automatikusan elindul a DEMO, amely a játék menetét szemlélteti. Nyolc versenyző futa a pályán, ezek közül egyet lehet irányítani.

Az autó navigálását a verseny során műszerfal segíti. Jelzi az időt, a pozíciót, tehát a helyezést az aktuális pillanatban, valamint a sebességfokozatot és azt, hogy Ön éppen hányadik körnél tart. A térkép fényesebb területén a pályának azt a szakaszát látja, ahol éppen az Ön autója áthalad. A sebességváltóhoz tartozó megengedett minimális és maximális sebességek a következők:
Egyes fokozatban 0-100, kettesben 50-150, hármasban 100-200 és négyesben 150-200.

Játék közben az alábbiakra ügyeljen: A gyakori pálya szélére történő sodródás időveszteséget jelent. Ha beleszalad az Ön előtt versenyző autóba, vagy az éppen megelőzött autó elé Ön szabálytalanul bevág, akkor véget ér a játék.


Kazettaborító(k):

Publikálás a portálon: 2013-10-16 17:42:14
Visszalépés az előző oldalra